duminică, 9 decembrie 2012

Decoratiuni din CD-uri vechi

   Decoratiuni frumoase nu inseamna neaparat si decoratiuni scumpe. Si daca mai avem in vedere si relaxarea de care ne putem bucura construindu-ne singuri decoratiunile de Craciun, atunci cu siguranta merita sa exploram acest tinut al decoratiunilor handmade. Astazi va propun decoratiuni pentru brad realizate din CD-uri si/sau DVD-uri vechi.
   Pentru a realiza decoratiuni precum cele din imagini, aveti nevoie doar de:
  • cateva CD-uri/DVD-uri, 
  • hartie xerox si o imprimanta color, 
  • 1 cutter, lipici, 
  • 1 ac mare 
  • si ata pentru atarnat.
Mod de lucru:  
   Cautati pe internet cateva imagini color in forma de clopotel, bradut, inimioara, steluta sau om de zapada si printati-le color la o dimensiune potivita pentru a nu depasi marginile unui CD.    Odata decupate, lipiti cate un desen pe fiecare CD (pe partea opusa celei lucioase) iar dupa ce s-a fixat bine, decupati CD-ul in jurul imaginii cu ajutorul unui cutter.
   Decoratiunea este aproape gata! In acest moment mai trebuie doar sa ii dati o gaura cu ajutorul unui un ac incins la flacara si sa fixati ata/panglica care va sustine decoratiunea. Atarnate in brad, aceste decoratiuni vor avea un efect cu totul special mai ales daca sunt asezate in apropierea beculetele.

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu