miercuri, 28 noiembrie 2012

Un fulg de zapada iluminat

   În fiecare an în preajma sărbătorilor de Crăciun apar tot felul de ornamente prin marile magazine. Multe sunt destul de scumpe pentru o persoană cu un venit mediu, multe dintre ele nici nu merită să fie cumpărate, fiind mici aiureli care nu schimbă deloc atmosfera din casă.
   Așa că noi ne-am gândit…de ce să nu ne facem singuri ornamentele de Crăciun? De ce să nu avem exact ceea ce ne dorim la prețul pe care ni-l putem permite pentru câteva ornamente?
Așa că, ce vă propunem în postul acesta? Un fulg de nea iluminat, pentru exterior, puțin diferit față de ce găsești în comerț în momentul de față.
   E destul de simplu de realizat, în cazul în care aveți ustensilele necesare. Iar dacă nu le aveți, puteți oricând vorbi cu un prieten care vă poate ajuta în privința asta.
   Iar legat de materia primă (a se citi bucățile de scândură/laț)…la un preț destul de mic, le puteți achiziționa de la Baumax de la secțiunea Amenajări…asta în cazul în care nu găsiți în jurul casei câteva bucăți de scândură, iar instalația…găsiți instalații simple, cu 100 de becuri, prin toate magazinele mici, la un preț de 15 RON.
   Mai jos aveți un clip care vă îndrumă pas cu pas cum anume puteți realiza acești fulgi de zăpadă cu minimi de efort și materiale.

   Jose, de la HomeDepot vă explică cum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu